orsi gezaTomasievicz Orsolya vagyok. Itt a képen férjenmel látsz, ez a tánciskola pedig a mi családi vállalkozásunk — annak minden nyűgével, szépségével, és egy igazán jó csapattal együtt...
Még 2019. februárjában történt, hogy egy maréknyi western táncossal, de nagyon nagy lendülettel megalapítottuk a Nomád Line Dance Club-ot, csak épp klubhelyiségünk nem volt.
Így először bérelnünk kellett, de sosem mondtunk le arról, hogy saját termünk legyen, ahol jó nagy bulikat csaphatunk. Mi több, a nap 24 órájában a rendelkezésünkre áll, és csinálhatunk benne tanfolyamot, rendezvényeket.
És láss csudát: Szeptemberre meg is hírdettük a kezdő country tanfolyamot.
 
De ez még csak a kezdet volt.
 
Tudtuk, hogy egy rokon lány rúdtánc oktató, megkerestük, így lett Rigó Bianka az első oktatónk:...
 
rigo bianka rudtanc oktato bRigó Bianka fitnesz magyar- és világbajnok
 
4 éves korom óta sportolok, ritmikus gimnasztikával kezdtem, majd onnan tértem át fitnessre. 12 évig versenysportoltam, négyszer szereztem meg a magyar bajnoki és kétszer a világbajnoki címet.
 
Gyermek fitnesz edzőként 5 éve dolgozom.
 
A fitnesz mellett más sportágakban is kipróbáltam magam. Gumiasztaloztam, műugrottam, és a sportlövészetet is űztem, utóbbiban szintén magyar bajnok lettem.
 
A rúdtánccal 7 éve ismerkedtem meg, 2 éve oktatom. 2013-ban amatőr kategóriában nyertem meg a magyar bajnokságot.
 
Mindemellett 2017-ben kezdtem el testnevelő tanári tanulmányaimat az Eszterházy Károly Egyetemen. Testnevelő tanárként második éve dolgozom.
 
 ...
 
Feladtunk egy hírdetést, amelyben szinte tetszőleges táncokhoz keresünk oktatókat. Hozzák csak az ötleteket bátran, mi segítünk megvalósítani!
 
Erre a hírdetésre jelentkezett Dócs Eszter Alexandra, a Táncművészeti Főiskola frissen végzett hallgatója. Eszter nagyon kedves lány, rögtön megkedveltük. Több stílust ismer és művel, mi a show táncot és a felnőtt balettet választottuk.
 
docs alexandra tancmuveszDócs Eszter Alexandra, táncművész
 
Már egészen kicsi koromban érezhető volt, hogy érdeklődöm a tánc iránt. Szüleim 5 évesen írattak be a helyi Triangel Mazsorett Tánccsoportba. Rengeteg fellépésen és versenyen vettem részt itthon és külföldön egyaránt.10 évig voltam aktív tagja a csoportnak, a középiskolai tanulmányaim miatt hagytam fel a mazsorettel.
 
2010-ben kerültem be a helyi Sarkantyús Néptánccsoportba. Az általános iskola felvételiztem a Nyíregyházi Művészeti Szakközépiskola táncművészeti tagozatára. Itt öt évig betekintést nyerhettem a klasszikus balett és a kortárs, moderntánc világába. Tizenkettedikesként a IV. Connector Táncfesztiválon duó kategóriában első helyezésben részesítettek, valamit elnyertem a zsűri különdíját.
 
Elsődleges célom, és régi álmom volt, hogy bekerüljek az egyetemre, ami nagy örömre 2016-ban meg is valósult, amikor a Magyar Táncművészeti Egyetem hallgatója lettem. Hozzám legközelebb a hip-hop, a show- és a modern tánc áll, de nagyon sok stílusirányzatba betekinthettem, mint például a klasszikus balett, a sztepp és a társastáncok.
Dolgoztam a Nemzeti Lovas Színházban dolgoztam, Németországban és Svájcban operettben, 2019-ben Ausztriában a Hair musical-ben táncoltam, és több videóklipben is látható vagyok.
...
 

papp zsofiaPapp Zsófia fitness-wellness instruktor, evezős edző, rekreációszervező
 
13 évesen kezdtem sportolni, közel 10 évig versenyszerűen eveztem. Több országos bajnokságot nyertem, 5 évig evezős edzőként is dolgoztam. Ezt az egyetem után abba kellett hagynom, mert egy komoly vezetői állást kaptam, így az időmbe nem fért már bele. Ezután kezdtem el aktívan a funkcionális edzéseket, ami a szenvedélyemmé vált. Bízom benne, hogy itt a Dokk19-ben sikerül minél többekkel megosztani az örömét – és nem utolsó sorban az eredményeit!
 
leszak annamaria
 Leszák Annamára country tánc oktató
 
Az első country line dance előadást 10 éve láttam, szerelem volt első látásra. Az élet úgy hozta, hogy csak 4 éve kezdtem el táncolni, de második látásra csak még nagyobb szerelem lett belőle. Nagyon foglalkoztatott a tánc oktatása is, az órán és akár órán kívül is szívesen segítettem a tánc csoport tagjainak a koreográfiák tanulásában. Elhatároztam, hogy elvégzem a tánc instruktori képzést, hogy tudatosan tudjak tanítani. Gyorsan el is végeztem, és most szeretettel várlak az óráimra. Nem tudom, Te milyen gyorsan haladsz majd, de egyben biztos vagyok: Mindig feltöltődve és boldogan fogsz hazamenni!
 
 
Téged is nagy szeretettel várunk — mindannyian!
 
 
 logo